Que és el SSL?

Secure Sockets Layer (SSL) és un protocol usat per navegadors i servidors per protegir la transmissió de dades. La informació s'envia i es rep encriptada d'aquesta manera garanteix la transacció (dades bancàries, personals, etc.), disminuint el frau. Les empreses certificadores s'autentiquen el lloc web o el domini abans de concedir el certificat SSL.

Incrementa les teves vendes online i genera confiança a la teva web instal·lant un certificat SSL

Un certificat SSL identifica el propietari d'una web i ofereix garanties als usuaris que estan en una web segura que pertany a una empresa registrada. El protocol SSL protegeix tota la informació sensible, que es transmet encriptada entre la web i l'usuari: contrasenyes, dades bancàries ... Es pot comprovar fàcilment si la web que estem visitant té un certificat o no, només cal mirar a la barra de direccions del navegador.

Guanya en posicionament

Les webs que utilitzen connexions segures https tenen prioritat en els resultats de les recerques de Google realitzades pels internautas.Google aposta per les webs segures

Existeixen tres formes de validació:

La Validació per Domini és molt ràpida però la menys segura, ja que no es valida al titular del certificat. Apareix un cadenat verd al navegador.

La Validació d'Organització en la qual l'empresa certificadora valida el domini i l'organització. Apareix un cadenat verd en el navegador i s'exposen les dades de l'empresa en el certificat.

La Validació estesa SSL (EV). Aquesta validació és més estricta i triga més temps, ja que les empreses certificadors es posen en contacte amb el titular del certificat per verificar que totes les dades són correctes. Aquest certificat mostra la informació de l'empresa i el nom de la mateixa en la barra verda + Cadenat.

Tipus de certificats: Per a un Subdomini, Wildcard i SAN:

Per a un subdomini: Assegura un únic subdomini.

Wildcard: Assegura un nombre il·limitat de subdominis. Ens referim a ell usant un asterisc o cridant comodí «*», exemple * .entorno.es Aquest certificat permet assegurar totes les pàgines (subdominis) que acabin en .entorno.es

SAN o multidomini: Protegeix diversos dominis d'un mateix titular. Cada domini s'autentica per separat i l'organització ha de provar que els dominis li pertanyen. Consultar preus.

• ssl, Secure Sockets Laye
  • 26 Els usuaris han Trobat Això Útil