Formulari de contacte

Sigues lliure d'expressar-te com vulguis, envia les teves inquietuds.

Internet Girona

Carrer Sant Adolf, 18
17220 Sant Feliu de Guíxols
Girona

Servei comercial i vendes

Telèfon

+34 872 55 05 82

Horari

de dilluns a divendres
10:00 – 14:00 i 16:00 – 20:00

Envia el teu missatge

Normalment contestem tots els missatges rebuts en poques hores, si es cap de setmana hauràs d'esperar una mica més.

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al registre d’activitats del tractament del que és Responsable Internet Girona, S.L. amb CIF B17816216 i domicili social situat al carrer Joan Torrent i Fàbregas 17 17220, Sant Feliu de Guíxols (Girona), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores. Per a aquells tractaments que ho requereixin, s'informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que Internet Girona, S.L. té previst realitzar:

- Finalitat: atendre les seves consultes i/o sol·licituds.
- Termini de conservació: mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió, i sempre en compliment dels terminis legalment establerts.
- Base legítima:
• Execució d’un contracte: Gestió de potencials clients que s’han interessat sobre els nostres serveis. (RGPD, art. 6.1.b).
• Interès Legítim del Responsable: Gestió de les dades de contacte professionals (LOPDGDD art.19, RGPD art. 6.1.f).

Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió ('dret a l'oblit'), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació de consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la teva petició a l'adreça postal carrer Joan Torrent i Fàbregas 17 17220, Sant Feliu de Guíxols (Girona) o al correu electrònic dades(@)internetgirona.cat. Podrà dirigir-se a l'autoritat de control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. Les dades identificades amb una marca (*) s'entenen com a camps obligatoris i requerits, en conseqüència s'entendran com a necessaris per a escometre les finalitats esmentades anteriorment. Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de Internet Girona, S.L.

Oyun Hileleri grandpashabet giriş Dolandırıcılık Haberleri Güncel Bilgi Oyun Hileleri