El nou Google Wallet ja està disponible per a tots els usuaris

El nou Google Wallet ja està disponible per a tots els usuaris Dijous, Juliol 21, 2022

Google Wallet serà una aplicació independent per als usuaris dels Estats Units i Singapur i una senzilla actualització de Google Pay per als altres.

La nova aplicació de Google Wallet està disponible des del passat dilluns per a tots els usuaris. Si tens problemes per trobar-la a Google Play, prova aquest enllaç.

El llançament oficial de Google Wallet és l'últim pas en la llarga història de les diferents versions de l'aplicació de pagament de Google. La companyia va combinar Google Wallet i Android Pay el 2018 per crear Google Pay, una única aplicació que incloïa programes de pagament, entrades i programes de fidelització sota un mateix paraigua que funcionava a Android i Google Chrome. El 2020, Google Pay va tenir una gran actualització per aconseguir fer pagaments i altres serveis de persona a persona.


Google va anunciar el retorn de Wallet al seu esdeveniment Google I/O al maig, separant les funcionalitats de nou per crear una entitat dedicada a les targetes de pagament, bitllets d'avió, identificacions governamentals, prova de vacunació i fins i tot claus del cotxe.


Els usuaris podran utilitzar l'aplicació per pagar als proveïdors on s'accepti Google Pay amb la màxima seguretat i garantia.


Google Wallet es pot descarregar des de Google Play Store. Els usuaris han d'executar una versió d'Android 5.2 o posterior i tenir un compte de Google i un número de telèfon vàlid. A partir d'aquí, hauríeu de poder començar a afegir diferents targetes al vostre Google Wallet. Si ja teniu una targeta connectada a Google Play Store o YouTube, s'hauria de carregar per usar-la de forma automàtica.

 

 

« Enrere